InPowerS.Net

查看: 1697|回復: 3

----語言暗示 ----

有人說女人是一種擅說謊言的動物,說話往往口不對心,又不是不知道自己做錯什麼,

但是就是偏偏還要繼續說出這些謊言…

我走先啦 | 你仲唔快d返黎追返我
我哭的啦 | 你還不快安慰我
可以給我一個吻麼 | 你已經很久沒有吻過我了
我是不愛你的了 | 你還不快tum返我,我要生氣了
我不會再給機會你 | 請你快點兒吻我吧
我在你心中的位置是第幾位 | 你近來沒有理會我
我近來很無聊啊 | 你快抽空陪陪我
你為什麼還要說這麼多的藉口呢 | 你說對不起便可以了呀
我還是很喜歡你的 | 你做了很多我不喜歡的事
我愛你 | 你也要對我說你愛我
你和她是什麼關係 | 別給我看見你和她再在一起
你還愛我嗎 | 我想哭了,快抱著我
對唔住囉 | 係你錯先架
你話事丫,你鍾意要乜我就跟你要乜 | 你應該知道我要乜啦

而男人又往往是不擅言的動物,想說什麼都不說出來,男人又死要面子,

但就是還是不肯說出自己想說的東西…

這次當是我錯囉 | 我都唔知自己錯左d乜
你想點就點啦 | 我可以講野咩
我會早d返啦 | 唔好再問我相同既問題
我好愛你架 | 你好似無以前咁熱情
你今日呢件衫唔多襯你 | 你件衫好暴露呀
得啦得啦 | 你好煩呀
唔好喊啦 | 又要累我俾全條街d人望住
聽日你有無街去呀 | 我想去睇波呀
哈...暗示e + 野  係電視成日有
早半年睇到, 呢個世界會更好...
哈哈~又知多一樣o野喇!!
留意多o的先,多謝你o既分享