InPowerS.Net

查看: 3173|回復: 20

富有魅力的西班牙歌手 ∼超嫩組合

真正樣靚聲甜

女的  16  ,   男的  14

無懈可墼  觀眾魚貫 !!

如痴如醉!

http://justmoi62.free.fr/VideoStarenduo.wmv

[ Last edited by surgeryoperated on 2006-1-2 at 11:43 ]
無人回應  我自己回   :   靚仔靚女       我  ” 坎 棚 爛 ”  都鐘意呀   

勁鐘意意  !!         :lol
我回你!!d人無良心成日都唔回...衰人呢o家!!~
咩叫穿刺魔!!
對組合叫咩名??
我好耐以前睇過!
個女既好令
男既大個左一定好型
agree~he's so sharp
對組合名稱   :  Jean-Baptiste Maunier &  Cle`mence

最新大碟       :  Concerto pour deux voix   CD Single  03/2005

fans 們上 去睇
原帖由 〥羽〥 於 2006-1-7 21:33 發表
我回你!!d人無良心成日都唔回...衰人呢o家!!~

係啦 正衰人黎
實在太正啦  
一睇完段野就即克download 左佢隻碟啦:lol
原帖由 YBoy 於 2006-1-9 08:01 發表
實在太正啦  
一睇完段野就即克download 左佢隻碟啦:lol

哇  劉得華  勁有性格好型呀

係未   無間道  做型來呀     鐘意呵呵               

因li個主題..發現音樂板原來無咩人會入去睇~
原帖由 於 2006-1-10 08:56 發表
因li個主題..發現音樂板原來無咩人會入去睇~

就係因為呢個原因  如一般只識睇喜歡個樣既

可睇到真正既清純音樂板  加上清純靚樣 沒有煩陳俗氣

加上無半句歌詞   非比醉煩塵~~

而且呢度多D人入去睇呀~~
我唔識欣賞................
但個女仔個樣好似仔咁...好得意@o@
原帖由 於 2006-1-10 22:25 發表

各花入各眼      有人只愛睇樣

有人不愛計教外表

既然你覺得  女生男相    喜愛音樂或識聽吧∼
我都覺得佢地真係樣又靚首歌又唱得好呢~
原帖由 於 2006-1-10 22:25 發表

似公仔?   好  Kawaii 呀!!