InPowerS.Net

查看: 1627|回復: 12

細個時做過幾多呢d 行為??

01. 玩米缸, 將手插入米缸裡面o既米裡面.
02. 在百貨公司入面「篤」扶手電梯的吊牌
03. 地下有階磚特登隔一格一格黎行 (不可踩界, 要完全在格內)
04. 用錶面反射陽光, 照黎照去
05. 跳樓梯 (愈多級愈勁)
06. 行路上高起左地方, (例如高起左o既長條型石博, 好似玩平衡木咁行法)
07. 鋪張紙在硬幣上面, 然後用鉛筆係上面油, 油返個形出黎
08. 食完瑞士糖之後, 將糖紙包番個原本四四方方果個形
09. 超級市場踩住架購物車黎行
10. 踩水tum, 係好特登果隻
11. 吹口水波
12. 搣牆上的乳膠漆或牆紙
13. 係平滑o既地面上面「冼」下 「冼」下.
14. 整濕d紙巾,掟上學校廁所天花頂.
15. 食完綠箭香口膠, 一定摺返成張包裝紙再放返入個大套入面.
16. 讀幼稚園放痾尿, 一定同隔離果個同學仔玩"交叉光線"!!!
17. 響課室玩過俄羅斯輪盤, 將玩粉刷霑滿粉筆粉 放係風扇上面等個風扇轉轉下轉得怏個時飛出黎 睇下個粉刷中邊個
18. 圍閹
19. 放膠袋 (當風爭甘放)
20. 呵尿時出力射走 D 屎積
= =中晒
好多都玩過!!!!

回覆 man 的文章

2,5,6,11,14,15,16,17,19都無= =
咩係圍閹??
圍閹...只係for 男生玩....即群起攻向一個無奈者的下體...-.-

諗起都得人驚....不過細個時..玩得都幾多...

回覆 yboy 的文章

...........................
我都唔玩d咁gar野!!
我唔信!!!!!!除非你唔正常!!!
羽︰同你地d凡人比我唔介意卑人話唔正常!!
羽︰真係慘
...................
20個仲19個lo
我全部都冇做啊,我見人地做囉!!
其實玩個又好,睇過又好啦,某程度上黎講係反映緊各位既年齡。